MIDSOMMAR HELG

Händelserik helg... Om det har varit! Midsommar bestod av midsommarlunch, dans runt stången, kubbspel, grill middag och sen bar det över till Elliot, festen bestod av ca 70 bekanta ansikten som gjorde en sjukt kul kväll. 
 
Dagen efter började vi med frukost /lunch på resturangen och sen var det bara att tagga till inför sandhamn som var riktigt kul det med. Idag mår jag som förtjänat efter denna helg men nervositeten inför resan i morgon tar ändå över. Nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt!

Här är ett par bilder som ger en liten bild av hur min helg varit ..

  Emma, fia & jag vid midsommatstången kubbspel Fia och madde och elliot nattbad till sandhamn hem från sandhamn

MYS

Mumms... det här är en anledning av alla miljoner som jag älskar med landet, all god mat man gör tillsammans, igår gjorde vi till förrätt färsk sparris med permasan och en härlig hallondrink till, senare satte vi igång och baka egna pizzor som skulle göra vår match kväll fulländad, det blev hur god pizza som helst, matchen däremot behöver vi inte tala om..
I morgon är det midsommar, längtar sjukt mycket nu, kommer knappast bli någon sömn för min del inatt.. Glad midsommar iaf!

 

SKOR

Måste bara berätta om mitt lilla kap jag fyndade på rean förra veckan, hade spanat in dessa balerina från DonDonna men tyckte att dom var lite för dyra i början då dem gick för 599, några dar senare gick jag tillbaka och då var dem på rea för 249. Gissa om jag blev glad!


REHAB

Börjar känna mig lite förkyld... vilket är helt opassande just nu till midsommar och innan resan, fick ett tips av en vän att blanda ingefära och citron med en liter vatten, ska testa det och hoppas att det funkar.
Hittade en sån söt morgonrock här ute på landet som jag aldrig lagt märket till innan, är den inte fin?!



Ikväll är det match mellan Sverige- Ryssland och planen var att åka till värmdö golf och kolla på den men det får nog bli en annan gång för nu måste jag ta det lungt så att jag inte blir sjuk.
Ska ta det lungt en stund nu för att sen åka och handla lite mat till midsommar och ett måste, en hårinpakning till mitt stakars hår.

VÄRMDÖ

Jag älskar skärgården... tog en tidig buss ut till värmdö i morse för att hålla ett öga på lukas medans min bror och Lollo var borta över dagen. Började med att ta med Lukas ner till affären och köpte glass som vi åt vid vattnet, så himla mysigt.
Som tack köpte Adde med sig min favorit thai mat ut och med ett glas rött åt vi ute på verandan i kvälls solen.
 

     






Midsommar... På fredag smäller det då kommer Fia, Emma och Madde ut, det blir Lunch, dans runt stången, Middag och sen dagens höjdpunk, Elliots midsommar fest på kvällen, är så taggad! Midsommardagen blir som tradition firad på Sandhamn, alltid lika kul.

STRESS

Nu är packningen i full gång... tog rådet av fia att iaf ta fram resväskan då jag inte visste vart jag skulle börja. Måste klart skaffa mig en större resväska, den är redan full..


Har hunnit med att simma med Tove idag också, så himla skönt efteråt, känner mig som en ny människa! Efter det gick jag och hämtade upp Alvin och Tilda som jag satt barnvakt åt, vilket var värt för jag behöver varenda liten krona nu innan resekassan ska spenderas :)
Nej nu ska jag återgå till packningen och planeringen. 

En bild på mig, Alvin och Tilda på min mottagning.


KVÄLL

Burr... Kom precis in från en liten promenad med vovven, lite kyligt ute ikväll. Nu ska jag försöka gå och lägga mig vilket kommer gå sådär eftersom att jag sovit bort halva kvällen och är nu sjukligt pigg..
I morgon bär det av ut till värmdö efter lite barnvakt sittande och kanske om jag orkar lite simmning med Tove :) Måste ju iaf försöka komma i form till beach 2010 ;)
Får hoppas på att min bror är där ute nu med sin sockersöta son Lukas, alltid så himmla sööt och pratglad med de få ord han lärt sig hittils.

<3 

Fick lite fina bilder från studenten av Sabina idag, vill bara spola tillbaka tiden och göra om allt, helt sjukt kul tid det var.. Men - Det är ööver nuu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig(studenten) :P
Här är några av dem..

 
       



Nu ska jag göra mig en kopp te och fixa naglarna så hoppas jag att jag kan somna sen :)

Söndagsmys

Oväntad helg, jodå det kan man säga.. mycket utgång och sena nätter, brukar inte va min grej men sjukt kul jag har haft den här helgen, lite oväntat spontant sådär.
Idag ska jag bara ta det lungt och planera lite inför midsommar och "flytten" ut till värmdö.. Mitt andra hem på sommaren :) Love it! 

Sitter hemma hos Nicole nu och kollar Gossip Girl, alltid lika spännande och bra!
Längtar till onsdag, då blir det värmdö golf och match kik för hela slanten! kan inte bli bättre! Hoppas bara att Sverige tar hem matchen den här gången, gårdagens förlust var ju den mest irriterande. Det händer ju bara inte..
Nej nu ska vi sätta på Cast away som jag tog med mig för att mysa framför :)


Sommar tider hej hej sommar tider...

Sommar tider hej hej sommar tider... ja det är väl vad jag borde stå och sjunga nu, vaknade för ett tag sen och upptäckt att jag kanske är något försenad till min sista skolavslutning någonsin, men men, finns så mycket annat som är "viktigare" att hinna med idag innan jag ska jobbet senare. som till exempel.. shoppa lite inför Grekland som jag och tjejerna åker till om 11 dar nu :) shit nu är det inte långt kvar! Ska försöka gå förbi banken idag också och ta ut lite pengar som jag måste växla in.
Det är föresten min sista helg på jobbet, har valt att säga upp mig så att jag får sommaren att tänka efter vad jag verkligen vill till hösten. lutar just nu mot mäklar utbildning men man vet aldrig kanske något helt annat dyker upp i min lilla hjärna..
Nej nu måste jag skynda på om jag ska hinna med lite innan jobbet.

Här är en liten bild på mig och fia från studenten som jag även får räkna som min skolavslutning :)



Godmorning Sunshine

Godmorgooon.. Har precis varit ute med disa på en liten promenad i morgon diset. Nu ska jag sätta i mig en mumsig liten frukost :)
Idag ska jag även på sex and the city förhandsvisningen :D så himla kul! och spännande!
Det är fia som har bjudit med mig, hon är en ängel!
Ne nu ska jag fortsätta på min frukost och sen försöka ta mig ut i det fina vädret!

 

mums

RSS 2.0