Fredag

Interljuvn gick jätte bra.. Vi var en grupp på ca 8 st där var och en fick berätta lite om sig själv och varför just den passade bäst för tjänsten. Har aldrig varit på en grupp interljuv förut, tycker det var skit kul, sjukt nervöst så klart men det var något jag kände var nyttigt och lärorikt för mig som person. Efter interljuvn gick jag och mötte upp Sofia på mitt Café jobb där även hon är anställd, tog med mig en kopp te för att sen kika runt lite på stan. Efter ett tag möte vi upp Evelina och satte oss på Fresco för att ta en fika, sen gick vi upp till H&M där jag köpte en tröja från H&M trend, vet inte om jag ska behålla den men den var lite cool, flätad i midjan och på armarna.
Sen gick vi till Hår 3000 där jag köpte en DUST IT som ska hjälpa mitt hår att hålla volymen.. På hemvägen gick jag förbi apoteket där jag köpte lite hudvårds produkter från VICHY, ska tydligen vara sjukt bra om man har lite obalans i hyn. Juste sen köpte jag Klick också, haha, fanns med i en liten ruta! Frågan var: Läser du Blondinbellas blogg?...



tröja   

Puss

-

Jobbig dag... det började med att jag försov mig och vaknade en halvtimme innan jag skulle börja jobbet, på något vis lyckades jag ändå inte komma en minut försent.. hatar att försova mig, jag gillar att gå upp ett par timmar tidigare för att kunna göra allt i lugn takt.. Dagen började med att jag kände mig lite seg som sen övergick till illamående, det gick inte att vara kvar på jobbet, jag fick gå hem, så nu har jag varit hemma hela dagen och bara kollat tv och tagit det lungt, behövde verkligen det, ska vara hemma i morgon även så att jag är helt återställd inför jobb i helgen..
Om jag känner att jag klarar av det så ska jag på interljuv i morgon för Zara, sökte det förra veckan bara för skojjs skull och dem hörde av sig, varför inte bli en interljuv rikare? Bra erfarenhet om inte annat..

Igår var jag på stan med Tove och signade upp mig på SATS, nu gäller det, inge bada i vassen 2009 inte!
Sen åkte vi in till NK där jag köpte mina nya solglasögon, iih, dem är så fina!!

     

Byebye

Klick!

Ingen dag är lik den andra... det är alltid något nytt och kul som händer på jobbet, idag kom en tjej fram och frågade om jag ville vara med på en kort inteljuv för aftonbladet, jag tackade ja, interljuvn skulle handla om BlondinBella, vad jag tyckte om henne.. När inteljuvn var klar bad hon om ett kort. När jag sen frågade om inteljuv skulle hamna på internet eller något svarade hon, köp Klick på fredag så kan du se den där! haha, lite kul, säkert en pytteytteliten ruta bara, men ändå!

Idag har jag även ringt och bokat intensiv kurs, så vecka 12 tar jag mig en liten resa upp till Säffle för att förhoppningsvis ta hem ett körtkort!
Just nu sitter jag med "ögonmask" hittade det på H&M, jätte skönt, lugnande och kall känsla... I morgon ska jag möta upp tove på morgonen och gå till SATS för att signa upp mig som medlem, seeen ska jag gå och köpa solglasögonen som jag kommer drömma om i natt för att jag vill ha dem nu! 


Joppe, gosegris <3

Sleep tight!



 

High on life..

Vilken dag.. från det ena jobbet till det andra, samtal i emellan från ett kanske tredje, herregud, när jag tänker efter kan jag inte ens minnas vad jag sa när de idag ringde upp från ett jobb jag sökte för lite skojs skull i förrgår när jag tittade runt på nätet och såg anonsen. Ska ta och ringa tillbaka i morgon och förklara mig varför jag lät så konstig när det ringde, var helt chockad, trode aldrig de skulle höra av sig.. 
När jag var påväg hem nu från jobbet så ringde Sandra och jag svarade genom att skratta för mig själv och svamla om helt konstiga saker, hon frågade om jag var hög på kaffe eller något, vilket hade kunna varit orsaken men just nu var det för att jag kände att jag inte hade någon som helst koll på min dag, vad jag gjort, sagt, o aa, allt, jag var nog bara lite hög på livet just då..

Idag kom Tove förbi på jobbet och överraskade mig med en behövlig kram, hitta en finare människa..

Jag och Tove


Hjärta 

Söndagskväll..

Sushin blev jätte god... Vi blev några fler än väntat på middagen så att det fick bli sushi till förrätt och sen hade Adde och Lollo med sig lite Yakiniku som fick bli huvudrätt. Det vart jätte gott alltihop!
Nu ska jag inviga min nya pyjamas och koka lite te, ska även kolla upp lite info om intensiv kurser man kan åka iväg på för att ta körkort, vill verkligen ha det nu, känns så seg att ta en lektion i veckan, det går inte framåt känns det som... Så ska försöka hitta något ställe som jag ska ringa upp i morgon och kolla hur man kan göra och så...
 

Sushi  Yakiniku

Ciao

Ledig dag..

En behövlig ledig dag... somnade klockan 9 i går med ansiktsmasken på.. inget att rekomendera sådär, men ansiktet känns iaf lenare än aldrig förr :P Idag har jag varit lite överallt, först åkte jag till Globen och lämnade tillbaka en tröja sen drog jag in till cafét för att få i mig lite mat och även kolla på en tjej som skulle provjobba hos oss idag, hon verkade okej, lite blyg bara... Sen gick jag ner till H&M Hamngatan för att kolla lite och självklart gick jag inte där ifrån tomhänt, det blev en pyjamas som jag gått och spanat på länge, jätte fin, sen blev det en mörkblå trekvarts ärmad kofta med fickor på sidorna, ur snygg! Börjar känna mig lite smått förkyld men ska försöka hålla mig friskt med lite kanjang, ett naturläkarmedel man kan hitta på till exempel Konsum, fungerar jätte bra om man vill hålla sig friskt från förkyldning.
Nu ska jag börja med Sushin som jag lovat göra till den sugna familjen, wish me luck!

   
pyjamas  kofta


Pussis

Trötter..

I don't wanna work today, maybe I just wanna stay, just take it easy cause there is no stress... älskar att jobba men ibland blir man för trött för att ens kunna koncentrera sig på jobbet och då känns det inge kul. Känner att jag behöver ta ledigt kanske en vecka och dra iväg, helst en resa till något varmt ställe men det är ju inget man bara kan göra huxflux sådär, måste ju spara för att kunna komma iväg också innan.. Jaja får klara mig på att drömma!

Köpte hem lite smått och gott från jobbet igår, ansiktsmasker, ansikts peeling, hår rullar o lite annat.. Sen köpte jag även ett par jeans, ett par likadana som jag köpt i svart fast i grå, tycker dem svarta va så sköna så dår får man passa på!

Var på IKEA idag med pappa och köpte en filt som var så himla fin och mysig, passar jätte bra till mitt rum, köpte även en inflyttnings present till Emma som har flyttat hemifrån precis, ett present kort på IKEA, känns som en passande sak att ge bort till ett sånt tillfälle..

Mötte upp Emma igår för att ta ett glas vin på EGO, vilket blev typ 7 glas, hade en sjukt kul kväll, får se om jag joinar Emma ikväll igen men känner mig rätt seg nu så får se... Först och främst ska jag få i mig något att äta!



    filt 

XoXo



 


Home made sushi..

Sitter och laddar inför söndags middagen... hela familjen har tjatat om sushin jag och emma gjorde i sommras så på söndag ska jag ta mig tid till att bjuda på lite home made sushi, det tar sin tid men det är riktigt kul och gott att göra det själv, man kan äta hur mycket man vill och ha i det man gillar. Så nu sitter jag och skriver ner allt som ska köpas för att kunna till laga sushi, det är inte lite heller, typ 30 olika saker! Så här såg det ut när jag och Emma gjorde sushi (som även räckte till som fyllekäk efter värmdö golf).



Soe och Emma
Sushihemgång från värmdö golfHemma igen och sushi sugna 05.20

Nattinatt

H&M shop!

Köpte hem lite smått och gott från jobbet idag.. Var bara tvungen att köpa något nu när det var klubbdag, det blev en ny trenchcoat från divided, jätte fin, lite mer åt det festliga hållet så den komma sitta fint då man ska ut och slå klackarna i taket. Sen blev det ett par höga svarta jeans, även dem från divided, sjukt sköna, älskar höga jens! Sen för skojs skull köpte jag en baddräkt från trend, jätte söt, testade den som en body under dem nya jeansen, helt okej, lite coolt.. Sen blev det en basic grå tröja med volanger som en söt detalj på axlarna (divided).. Ja det var vad jag fick med mig hem!


 

trenchcoat
 jeans och baddräkt/body? Baddräkt tröja


Au revoir!




 


Fynd...

Ibland har man tur... tog en tur ut till Barkaby med pappa och bror för att köpa min tv och tog mig en titt in på Hollies outlett där jag fann denna svarta pälshalsduk för bara 199 kr, helt sjukt billigt, självklart köpte jag den! Sen fyndade jag en korsett på H&M som var nedsatt från 298 till 149, jätte fin, vet inte till vad, men jätte fin ändå, kanske till en hög svart kjol i sommar...




Päls halsduk
  korsett


<3

Bio...

I'm in looove... var på bio igår med nicole och såg Twilight för andra gången på bio, filmen är ju helt jäkla sjukt bra och för att inte tala om min man som är med i filmen, Robert Pattinson, finn en snyggare man.. Kan hålla med att han inte är så jäkla snygg första gången man ser han, men genom filmen, med allt han gör, han blir bara snyggare!
Var och såg Twilight på världsprämieren med Fia, fick skivan med alla låtar som är med i filmen, så himla bra, går ständigt på repit hemma, fick även boken som filmen är baserad på, ska försöka ta mig tid till att läsa igenom den.

Robert Pattinson


Åh i morgon ska jag på körlektion innan jag börjar jobba, alltid lika kul, sitter iof mest och driver mig igenom lektionerna men det går sakta framåt, ska försöka ta körkortet till nästa månad. Lär bli en stressig dag i morgon på jobbet då det är 10% för alla klubb medlemar på H&M, många lär passa på då, inte minst jag :P nu ska det shoppas, åå på fredag är det löning, har bestämmt mig för att köpa marc jacobs solglasögonen, tycker iof om min Ray Ban som jag köpte i grekland i sommras för 5 £ (alltid lika kul att fynda) såklar inte äkta med tycker dem är jätte fina iaf, men det är alltid kul att kunna välja mellan fler.

RayBan RayBan

Nu ska jag laga lite fisk wok, ska bli sjukt gott, Ciaooo

Shopping..

Shopp shopp shopp... det har blivit sjukt mycket shopping nu, men man måste ju passa på när det är rea och så.. har iof bara fyndat en sak på rean men det var ett kap det, en 32tum platt tv för 3900, Yes !
Sen har jag köpt två par nya converse vita och röda, mina förra vita levde på sin sista refräng så när jag skulle gå för att köpa mig ett par nya var det 20% på dem så varför inte ett par färgstarka röda även att ha till sommaren. Sen ett par svarta låga stövlar, jätte fina!
Sen fick jag i sista sekund tag på nyårs klänningen som är helt underbar!
Köpte mig en grym hårfön från Björn Axén, hur bra som helst! Ja och sen har jag köpt mig en ny uppsättning smink från Make up store, conseiler, puder, solpuder & ögonskugga, super nöjd. Sen sist men inte minst, min nya kärlek, klockan jag köpte till mig själv i julklapp!


ny tv
 nya converse  klänning från H&M smink hårfön klocka 



Byebye


Ledig helg..

Första lediga helgen på ååår... det här behövdes verkligen, en ledig helg att bara slappa och ta det lungt på. Började med att fixa mina naglar i fredags på Ruffs och Kaluffs Nail Salong, dem hade erbjudande nu i januari 490 kr för gel förlängning. Resultatet blev hur fint som helst, ser helt naturliga ut fast längre.

Sen blev det en liten utgång med Carolina, kom hem i lagom tid runt två och somnade på soffan framför föräldrafällan.. På lördagen tog jag med mig en vinare och mötte upp Emma som kommit hem från en månads semester i Thailand, vi begav oss till hennes nya lägenhet i Västraskogen, hur fin som helst, och stor var den. Väl där värmde vi på en pizza och tog oss lite vin och pratade i flera timmar med massa grym musik i bakgrunden. 

När Emma dagen därpå skulle ta sig till jobbet tog jag mig hem till pappas spá och gjorde en helkropps behandling av skrubb, inpacking och insmöjning, något jag absolut ska göra oftare, känner mig som en ny människa!

Efter det bestämde jag och Sandra oss för att dra ut till landet och mysa, vi lånade mammsis bil och började åka ut mot landet, om ändå någon av oss hade kollat väderlägs rapporten innan vi begav oss ut.. Det var SNÖSTORM, vi såg ingenting på vägen, lite läskigt ibland, men vi klarade det! det blev mest skrik och skratt genom resan. Ute på landet var det kallt, men med massa filtar och 140 värmeljus började vi få upp värmen, så vi myste ner oss framför tv:n och kollade på American Psyko som by the way är en helt psyko film varken jag eller sandra förstod oss riktigt på den filmen.

Idag var det som tur var betydligt bättre väder att köra i så vi tog oss hem utan problem (förutom sandras skräck för möten med andra bilar)...
Började jobba klockan 4 idag och nu har jag kommit hem och ska försöka sova inför en ny vanlig arbetsdag i morgon...


Nightie night!



Nails  Soe & Emma  Soe & Sandra



RSS 2.0